Hospitality Solutions

Introductie

Frisse ruimtes bevorderen het werkplezier, brengen tot uitdrukking dat een bedrijf of organisatie geeft om het welzijn van zijn medewerkers, leiden tot minder ziekteverzuim en dragen bij tot een positief imago. Prime is gespecialiseerd in goed en bedreven schoonhouden.

Bij Prime hoeft u zich geen zorgen te maken over uw schoonmaak. De professionele medewerkers van Prime nemen een overview van de hele locatie en analyseren functie en gebruik. Vervolgens wordt deze informatie gecombineerd met uw pakket van eisen en budget. Op deze manier wordt er door Prime een doordacht schoonmaakplan opgesteld.

Prime Facility is met de nodige kennis en ervaring uw ideale partner voor hotelschoonmaak.

Wij staan voor optimale kwaliteit- en servicebeleving en maken het verschil met mensen die excelleren in gastvrijheid.

Onze toegevoegde waarde is: Excellence in Hospitality.

Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Onze medewerkers letten extra op details. Wij weten dat het de kleine dingen zijn die gasten waarderen. Gasten aanspreken met een glimlach, de juiste timing, een attent gebaar. Elke dag weer. Hospitality in hotels vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie. Wij staan garant voor continuïteit van vriendelijke en servicegerichte medewerkers die bijdragen aan de ultieme gastbeleving. De schoonmaak en hospitality van een hotel laat u over aan partner met ervaring en kennis van de hotelbranche.

Wij stellen samen met u een op maat gemaakt werkprogramma uit. Wilt u iets veranderen? Meer of minder kamermeisjes? Of heeft u nood aan een gouvernante om alles in goede banen te leiden? Wij ontfermen ons hier volledig over en kunnen u een gepersonaliseerd totaalpakket aanbieden.
Met een goede follow-up, een duidelijk werkplan en een stabiele ploeg medewerkers garanderen wij u de beste service. Wij zorgen er met ons team voor dat de schoonmaak tiptop in orde is zodat u zich kan concentreren op uw corebusiness: het verhuren van prachtige kamers.

Schoonmaak van de gemeenschappelijke
ruimtes van het hotel

Schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel

Wij maken dagelijks, periodiek of eenmalig alle ruimtes en oppervlakken van het hotel schoon.
De volgende diensten worden het meest frequent aangevraagd:

Hotelkamers

Gemeenschappelijke
ruimtes van het hotel

(receptie, lobby, gangen, liften, …)

Restaurant
en bars

Professionele
keuken

Deep
cleaning

Toiletten en sanitaire
voorzieningen

Fitnessruimte,
wellnesruimte

Vergaderzalen

Administratieve
kantoren

Parking

Window Cleaning

Het is meestal het eerste wat bezoekers van uw Hotel zien: de buitenkant van het gebouw, de netheid van de beglazing. Ook deze uitstraling van uw Hotel nemen bezoekers mee in de beoordeling. Professioneel en periodiek reinigen en onderhouden van Hotel beglazing blijft opportuun.

Prime wast beglazing sowieso op traditionele wijze. Traditioneel-klassiek wil zeggen met inwasser, raamwisser, spons en microfiber zeem. Wij opteren hiervoor omdat met traditioneel glazenwassen de hoogste kwaliteit behaald wordt. Alle hoekjes van het glas wordt bereikt en ook de omliggende omlijstingen kunnen goed worden gereinigd.

Veiligheid blijft in onze Window Cleaning primordiaal, daarom zijn we niet alleen als bedrijf VCA** gecertifieerd, maar zijn bovendien al onze glazenwassers in het bezit van een persoonlijk VCA Basisveiligheid * certificaat ! We zijn dan ook trots op onze reputatie: veilig, eerlijk en integer.

Onze troeven

Korte communicatielijnen | Klantgerichthed | Totaalpakket op maat

Op basis van een persoonlijk gesprek werken wij een pakket op maat uit dat past bij uw wensen en noden.

Get a free
Quote!

Get in touch with us and receive a quote for your business, A.S.A.P.

12 + 5 =

Scan the QR code and add our details in an instant!

Share This