Waterschade

De voornaamste oorzaken van waterschade zijn stormen, regenwater, zeewater, overstromingen, gesprongen leidingen of zelfs een riolering die overloopt.

Een gebouw is echter niet droog wanneer al het zichtbare water is verwijderd.
Net het achtergebleven vocht is de grootste vijand voor materialen.
Het kan zeer lang duren voordat alles droog is. Water kan zich onopgemerkt onder vloeren en in spouwen bevinden en zo zorgen voor rotting, schimmel en verzwakking van de fundamenten.

Dit zullen we te allen tijde voorkomen. Water dringt in de apparatuur en veroorzaakt roest waardoor de veiligheid en het juist functioneren van het materiaal in ernstige mate bedreigd worden.

Het destructieve effect van water op papier, boeken e.d. is bekend, minder bekend echter is het vernietigende effect van de schimmels welke ontstaan na een waterschade.

Droging – ontvochtiging

De gevolgen van waterschade

  • Doorweekte vloeren, ondervloeren, zwevende vloeren en plafonds
  • Optrekkend vocht
  • Schade aan inventaris
  • Schimmels en bacteriën
  • Geuroverlast

Dankzij Prime zijn 24-uren calamiteitenservice kunnen we  acute waterlast snel en vakkundig verhelpen.  Van het wegpompen van kleine tot middelgrote kwantiteiten, tot het plaatsen van droogapparatuur en het schoonmaken van alle mogelijke vervuilde oppervlakken.

Omgeving ontgeuren

Heeft u vragen op gebied van brand- en waterschade en heeft u hulp nodig bij het ontgeuren van uw appartement, woning, bedrijfsruimte of dergelijke bel ons dan onmiddellijk !

Onze medewerkers-specialisten staan startklaar met aparte hulpmiddelen om uw pand zo snel als mogelijk geurvrij te maken.

Ontvang nu een gratis
Offerte!

Neem contact met ons op en ontvang snel een offerte voor uw bedrijf.

9 + 9 =

Scan de QR code en voeg onze gegevens meteen toe!

Share This