Brandschade

Discretie, snelheid en kwaliteit

Dit blijft absoluut primordiaal binnen Prime Damage Solutions. Onze professionele medewerkers staan 7 dagen op 7, 24u op 24u klaar om u met de nodige kennis en professionaliteit te ondersteunen in de complexe eerste momenten na een schade.

Een reiniging na brand bestaat uit verschillende werkzaamheden. Één van die werkzaamheden is uiteraard de reiniging van uw huis of pand en de inboedel.

Anderzijds zal de schade-expert bekijken of het gewenste eindresultaat nog behaald kan worden, en zo niet, hoe dit vergoed gaat worden. Het komt namelijk helaas voor dat sommige voorwerpen na reiniging en/of reconditionering kunnen verkleuren, te ernstig verbrand zijn of naar brand blijven ruiken.

Ontgeuren van textiel

Met speciaal ontwikkelde middelen reinigen en ontgeuren wij, Prime alle textiel.  Juist die voorwerpen die zoveel emotionele waarden hebben, zijn opportuun om door ons te laten reinigen. Denk hierbij aan kleding, de knuffels van de kinderen. Ook interieurtextiel zoals: gordijnen, matrassen, tapijten enz… kunnen wij netjes, roet- en geurvrij krijgen. Alle beschadigde zaken die niet meer te recupereren zijn voeren we af. Door gebruik van de allernieuwste technieken en speciale, niet-agressieve producten rekenen wij af met elk spoor van vervuiling en/of schade.

Fixeren

Na roetschadereiniging is het aangeraden om een fixeerlaag te plaatsen op muren en plafonds. Dit zowel omwille van esthetische als functionele redenen.
Los van het feit dat deze oppervlakten gereinigd werden en roetvrij zijn, kunnen ze een gele schijn achter laten. Daarom is het opportuun een fixeerlaag aan te brengen en dit om te vermijden dat er vlekken verschijnen na het plaatsen van een laatste deklaag.

Ontvang nu een gratis
Offerte!

Neem contact met ons op en ontvang snel een offerte voor uw bedrijf.

4 + 3 =

Scan de QR code en voeg onze gegevens meteen toe!

Share This