Over ons

Wie zijn we en waar staan we voor?

PRIME staat voor schoonmaak op maat. Voor een correcte prijs-kwaliteitverhouding, die past bij uw wensen en die van uw collega’s. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening van PRIME.

Frisse ruimtes bevorderen het werkplezier, brengen tot uitdrukking dat een bedrijf of organisatie geeft om het welzijn van zijn medewerkers, leiden tot minder ziekteverzuim en dragen bij tot een positief imago. PRIME is gespecialiseerd in goed en bedreven schoonhouden.

Bij PRIME hoeft u zich geen zorgen te maken over uw schoonmaak. Die vakkennis brengen wij graag in. We gaan op uw stoel zitten, beoordelen de gehele locatie, analyseren functie en gebruik, combineren dat met uw pakket van eisen en budget en stellen aan de hand hiervan een doordacht schoonmaakplan op.

Korte communicatielijnen

Bij PRIME onderscheiden we ons door onze vlakke organisatiestructuur. Deze aanpak zorgt ook voor korte communicatielijnen: uw contactpersoon kan snel reageren op uw vragen en wensen.

PRIME gaat voor een gegarandeerde klant- en medewerkers-tevredenheid, fijn voor mensen, gericht op resultaat, optimaal groen en focus op inzet voor een CO2-neutrale toekomst.

We zijn zeer betrokken bij onze klanten en persoonlijk contact staat bij PRIME hoog in het vaandel. Door onze organisatiestructuur en korte communicatielijnen, kunnen we snel handelen en flexibel inspelen op uw persoonlijke wensen.

Korte
communicatielijnen

Door onze organisatiestructuur bieden wij een directe en snelle communicatie  naar al onze klanten.

Concurrerende
Prijzen

We passen ons aan, aan de behoeften van de klant, zodat we de meest concurrerende prijzen kunnen aanbieden.

Gegarandeerde
tevredenheid

We bieden ervaring, professionaliteit en flexibiliteit met een garantie voor de beste resultaten.

Share This