Window Cleaning

PRIME – Window Cleaning

Glasbewassing is belangrijk voor de uitstraling van uw gebouw ! Een nette gevel laat niet enkel uw pand stralen maar ook uw klanten en medewerkers. Wij, PRIME reinigen waar verantwoord en toegestaan de ramen op traditionele wijze. Traditioneel wil zeggen met inwasser, professionele ruitentrekker en microvezel droogdoek. Wij doen dat omdat met traditioneel glazenwassen een hoge kwaliteit behaald wordt. Alle hoeken van het glas wordt bereikt en ook de omlijstingen kunnen goed worden gedroogd.

Hiernaast zetten wij ons innovatief PRIME-osmose-telescoopbewassing systeem in als alternatief op plaatsen die moeilijker of niet bereikbaar zijn met hoogwerker(s) of dergelijke*.

PRIME Osmosereiniging, innovatie ten top!

Ons PRIME-osmose-reiniging-systeem bestaat uit een innovatieve methode die het leidingwater voor 100% filtert. Dit systeem verwijdert alle aanwezige kalk, mineralen en bacteriën uit het leidingwater door middel van aangepaste filters, waardoor er alleen 100% puur water overblijft.

Water in zijn zuiverste vorm heeft een heel sterk reinigend vermogen en wanneer het zuivere water opdroogt na het reinigen ontstaat er een mooi resultaat zonder strepen. Onze mobiele units zijn bovendien uitgerust met een ‘verwarmingsysteem ‘voor het opwarmen van dit water tot 70°C bij reiniging en zijn voorzien van ingebouwde watertanks. Ze garanderen ons alle flexibiliteit. PRIME is niet afhankelijk van ‘de waterkraan bij zijn klanten’. Warm water geeft een nog beter reinigingsresultaat. Verwarmd puur water zet uit waardoor het nog vloeibaarder is en hierdoor sneller het vuil absorbeert. Het droogt ook sneller wat een nog beter eindresultaat oplevert. Handig in de winter maar net zo praktisch in de zomer wanneer koud water verdampt op het warme glas.

De sterk reinigende werking laat toe om diep in de poriën te reinigen van de materialen. Hoe vaker een oppervlak met osmosewater wordt schoongemaakt, hoe minder snel het vuil opnieuw hecht. Onze PRIME units zijn doorontwikkeld om efficiënter en milieuvriendelijker te reinigen. Bovendien laat dit innovatieve systeem te veilig te reinigen vanaf de grond, tot op aanzienlijke hoogte.

Ontvang nu een gratis
Offerte!

Neem contact met ons op en ontvang snel een offerte voor uw bedrijf.

6 + 11 =

Scan de QR code en voeg onze gegevens meteen toe!

Share This