Huurschade – Reiniging – Ontruiming

Prime heeft met regelmaat te maken met situaties waarbij een bijzondere schoonmaak nodig is.

Dan hebben we het niet enkel over een grondige schoonmaak of desinfectie van een pand, maar bijvoorbeeld over een vervuilde woning of appartement door extreme omstandigheden. Dergelijke omstandigheden komen vaker voor dan u denkt.

Meestal is een huurder/bewoner naar buiten toe heel sociaal en fatsoenlijk, tot het moment dat men ingrijpt. In veel gevallen was er te weinig sociale controle en leefde men in een isolement. Lichamelijke of geestelijke ziekte is vaak de boosdoener, maar schaamtegevoel speelt ook zeker een rol.

Veelal is er een punt bereikt waarop men niet meer terug kan en waardoor de problemen zich opstapelen. Dit soort toestanden zijn een mogelijk gevaar voor de gezondheid. Vaak wil de familie of eigenaar dat de omgeving er zo min mogelijk van te weten komt.

Inmiddels zijn wij, Prime hierin gespecialiseerd en compleet afgestemd op dit soort situaties, Prime wordt dan ingeschakeld door maatschappelijke instellingen, door familieleden of eigenaars. Daar is vaak al een heel traject aan vooraf gegaan.

Als Prime benaderen wij elke reiniging, desinfectie of ontruimingsactie als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd zodat u bent gewaarborgd van een zorgeloze oplossing.

Ontvang nu een gratis
Offerte!

Neem contact met ons op en ontvang snel een offerte voor uw bedrijf.

6 + 8 =

Scan de QR code en voeg onze gegevens meteen toe!

Share This